dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Nieuws » Marga Ruijgrok wint eerste prijs Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Marga Ruijgrok wint eerste prijs Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Marga Ruijgrok wint eerste prijs Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Lansingerland – Dit jaar heeft Marga Ruijgrok de eerste prijs in de wacht gesleept van de Nieuwjaarspuzzel die eind december in De Heraut werd gepubliceerd. Marga ontving uit handen van Heraut-medewerkster Franka van der Stap waardebonnen met een totale waarde van € 240,-. De bonnen kunnen worden besteed bij de winkeliers en bedrijven die door middel van het plaatsen van een nieuwjaarswens aan de puzzel meewerkten.

De puzzel bleek dit jaar aardig moeilijk te zijn, maar samen met haar dochter en zoon lukte het Marga de puzzel foutloos in te vullen. Marga woont in Bergschenhoek, maar inwoners van Bleiswijk kennen haar van de apotheek in het Medisch Hart waar zij werkzaam is.

Overige prijswinnaars

De tweede prijs was voor Wimke van der Laan uit Bleiswijk. Ze won € 120,- aan waardebonnen. De derde prijs ging naar Marja van Sambeek uit Bergschenhoek. Zij was de winnares van vier waardebonnen van elk € 12,-.
De familie Bes uit Bergschenhoek werd vierde en won € 36,- aan waardebonnen.
De prijzen 5 tot en met 7 (€ 24,- aan waardebonnen) gingen naar Debbie Smit (5e), Cocky van Adrichem (6e) en Sophie in ’t Veld (7e), allen uit Berkel en Rodenrijs. Willeke Docter (8e) uit Bergschenhoek, Karin Heezen (9e) en A.G. van der Hout (10e), beiden uit Berkel en Rodenrijs, wonnen ieder een waardebon van € 12,-.

We bedanken alle deelnemers aan de puzzel en feliciteren de winnaars! En voor wie dit jaar geen prijs heeft gewonnen: we hopen dat u en jullie eind van dit jaar weer meedoen!

Check Also

Berkel Centrum zet moeders Saskia en Marga in de schijnwerpers

Berkel en Rodenrijs - Voor het derde achtereenvolgende jaar werden twee moeders in Berkel en Centrum in de schijnwerpers gezet met een verrassende verwenochtend rond Moederdag. Iedereen kon een moeder aanmelden waarvan hij of zij vond dat die zo’n verwenochtend verdiende. Bijna honderd aanmeldingen maakten het de organisatie knap moeilijk daar eerst 25 genomineerden uit te selecteren. Die kregen allemaal een uitnodiging om zaterdagochtend 11 mei present te zijn in het winkelcentrum.

Geef een reactie