maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Korfbal

Korfbal

Bleiswijk – Weidevogels heeft zaterdagavond 2 februari in SRC Rottemeren met 23-27 verloren van DVS ‘69. De ploeg van Peter de Waard speelde de eerste 25 minuten goed, maar kon dat niet doorzetten. De Bleiswijkers kwamen in de eerste helft op een 14-10 voorsprong, maar zagen die voorsprong voor rust verdwijnen. Daardoor stonden beide ploegen bij rust op gelijke hoogte: 14-14. Na rust begon DVS beter en kwam het steeds op voorsprong. Weidevogels kwam nog wel een aantal keer terug in de wedstrijd, maar de slotfase was voor de bezoekers uit Hendrik Ido Ambacht. Door de nederlaag blijft Weidevogels op de laatste plek in de tweede klasse staan en lijkt degradatie naar de derde klasse onvermijdelijk.
Hoofdtrainer Peter de Waard: “Deze nederlaag doet pijn. De eerste 25 minuten waren écht goed. Het was het beste korfbal wat ik tot nu toe heb gezien. Daarna verliezen we de controle en waren we geen collectief. Het deed me wel goed dat de sporthal beter gevuld was en dat de supporters ons steunden”.
Weidevogels speelt zaterdag 9 februari om 16.05 uur een uitwedstrijd tegen nummer twee Kinderdijk.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie