zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » PLUS Koelhuis introduceert laagste prijscheck
Bergschenhoek - PLUS Koelhuis introduceert vanaf maandag 4 februari de laagste prijscheck. Zij checken de prijs van diverse productgroepen en zorgen ervoor dat klanten bij hen gegarandeerd goedkoop uit zijn.

PLUS Koelhuis introduceert laagste prijscheck

PLUS Koelhuis introduceert laagste prijscheck

Bergschenhoek – PLUS Koelhuis introduceert vanaf maandag 4 februari de laagste prijscheck. Zij checken de prijs van diverse productgroepen en zorgen ervoor dat klanten bij hen gegarandeerd goedkoop uit zijn.

PLUS ondernemer Jordy Koelhuis: “PLUS biedt kwaliteit en service tegen aantrekkelijke, scherpe prijzen. Wij willen dit extra benadrukken en introduceren daarom de laagste prijscheck. Wij meten voor de klant de prijzen, zodat ze er op kunnen vertrouwen dat ze bij ons het voordeligst uit zijn. De prijs van ons, maar ook van alle concurrenten is in de winkel te zien op grote schermen. Zo kunnen onze klanten meteen zien wat het voordeel is dat wij bieden, natuurlijk naast het ruime en complete assortiment dat wordt zeker niet minder! De prijzen werden altijd al vergeleken, maar niet eerder op deze wijze. De klanten gaven aan dat hulp bij het vergelijken van prijzen belangrijk is. Al jaren worden wij hoog gewaardeerd door onze klanten op het gebied van ons ruime en aantrekkelijke assortiment en met ons team scoorden wij altijd goed, maar ontzorging over de prijs daar konden wij nog in groeien en hier hebben wij wat op gevonden. Natuurlijk blijven de versafdelingen waar wij producten vers maken en de service die iedereen al jaren van ons gewend is. De supermarktbranche is een branche die altijd in beweging is en hiermee laten we zien dat wij ons ook aan kunnen passen binnen deze veranderde vraag”.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie