donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » PLUS Koelhuis introduceert laagste prijscheck
Bergschenhoek - PLUS Koelhuis introduceert vanaf maandag 4 februari de laagste prijscheck. Zij checken de prijs van diverse productgroepen en zorgen ervoor dat klanten bij hen gegarandeerd goedkoop uit zijn.

PLUS Koelhuis introduceert laagste prijscheck

PLUS Koelhuis introduceert laagste prijscheck

Bergschenhoek – PLUS Koelhuis introduceert vanaf maandag 4 februari de laagste prijscheck. Zij checken de prijs van diverse productgroepen en zorgen ervoor dat klanten bij hen gegarandeerd goedkoop uit zijn.

PLUS ondernemer Jordy Koelhuis: “PLUS biedt kwaliteit en service tegen aantrekkelijke, scherpe prijzen. Wij willen dit extra benadrukken en introduceren daarom de laagste prijscheck. Wij meten voor de klant de prijzen, zodat ze er op kunnen vertrouwen dat ze bij ons het voordeligst uit zijn. De prijs van ons, maar ook van alle concurrenten is in de winkel te zien op grote schermen. Zo kunnen onze klanten meteen zien wat het voordeel is dat wij bieden, natuurlijk naast het ruime en complete assortiment dat wordt zeker niet minder! De prijzen werden altijd al vergeleken, maar niet eerder op deze wijze. De klanten gaven aan dat hulp bij het vergelijken van prijzen belangrijk is. Al jaren worden wij hoog gewaardeerd door onze klanten op het gebied van ons ruime en aantrekkelijke assortiment en met ons team scoorden wij altijd goed, maar ontzorging over de prijs daar konden wij nog in groeien en hier hebben wij wat op gevonden. Natuurlijk blijven de versafdelingen waar wij producten vers maken en de service die iedereen al jaren van ons gewend is. De supermarktbranche is een branche die altijd in beweging is en hiermee laten we zien dat wij ons ook aan kunnen passen binnen deze veranderde vraag”.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie