woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Berkel en Rodenrijs – Liefhebbers van kleine dieren; opgelet! In verband met het 95-jarig bestaan van de Kleindierensportvereniging DVV (Door Veredeling Verbetering) wordt door deze vereniging op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari een Open Provinciale Kampioenstentoonstelling georganiseerd. Alle kleindierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tussen de konijnen, cavia’s, grote hoenders en dwerghoenders, serama’s, sier- en watervogels, oorspronkelijke – en sierduiven. De locatie waar de 66ste Open Provinciale Kampioenstentoonstelling wordt gehouden is Kleihoogt 49. De entree is gratis en de openingstijden zijn: vrijdag 8 februari van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag 9 februari van 10.00 tot 16.00 uur.
Voor de kinderen is er een knutsel- en knuffelhoek.

Check Also

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en …

Geef een reactie