zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Berkel en Rodenrijs – Liefhebbers van kleine dieren; opgelet! In verband met het 95-jarig bestaan van de Kleindierensportvereniging DVV (Door Veredeling Verbetering) wordt door deze vereniging op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari een Open Provinciale Kampioenstentoonstelling georganiseerd. Alle kleindierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tussen de konijnen, cavia’s, grote hoenders en dwerghoenders, serama’s, sier- en watervogels, oorspronkelijke – en sierduiven. De locatie waar de 66ste Open Provinciale Kampioenstentoonstelling wordt gehouden is Kleihoogt 49. De entree is gratis en de openingstijden zijn: vrijdag 8 februari van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag 9 februari van 10.00 tot 16.00 uur.
Voor de kinderen is er een knutsel- en knuffelhoek.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie