zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers

Berkel en Rodenrijs – Liefhebbers van kleine dieren; opgelet! In verband met het 95-jarig bestaan van de Kleindierensportvereniging DVV (Door Veredeling Verbetering) wordt door deze vereniging op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari een Open Provinciale Kampioenstentoonstelling georganiseerd. Alle kleindierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tussen de konijnen, cavia’s, grote hoenders en dwerghoenders, serama’s, sier- en watervogels, oorspronkelijke – en sierduiven. De locatie waar de 66ste Open Provinciale Kampioenstentoonstelling wordt gehouden is Kleihoogt 49. De entree is gratis en de openingstijden zijn: vrijdag 8 februari van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag 9 februari van 10.00 tot 16.00 uur.
Voor de kinderen is er een knutsel- en knuffelhoek.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie