donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » De Arend als blikvanger op Oudeland

De Arend als blikvanger op Oudeland

De Arend als blikvanger op Oudeland

Berkel en Rodenrijs – Met ballonnen, gasten, de wethouder en veel plezier openden Michel en Jolanda Kagenaar vrijdagochtend 1 februari hun schitterende pand op bedrijventerrein Oudeland. Samen met wethouder Kathy Arends knipte eigenaar Michel die ochtend het lint door, waarna iedereen werd uitgenodigd binnen een kijkje te komen nemen.

Trees Borkus-Henskens

De Arend is een project en horeca inrichter die vanuit Capelle naar Oudeland kwam. “Midden in de Metropool en bovendien in een gemeente vol bruisigheid,” aldus de enthousiaste wethouder. “Met het inrichten van mooie panden helpen jullie bovendien de gemeente Lansingerland op de kaart te zetten.”

Gezocht en gevonden

“Drie jaar geleden gingen we al op zoek naar een andere locatie,” vertelt Jolanda over hun zoektocht naar een ander pand. “We werden nieuwsgierig toen we, al rondrijdend en de N209 passerend, een groot bord langs de kant van de weg zagen staan over Oudeland. We gingen kijken en waren meteen enthousiast! Een mooi terrein, de ideale plek.” De eerste paal kon begin februari 2018 de grond in, waarna er flink werd doorgewerkt en in november de oplevering volgde. “We konden verhuizen naar Oudeland en hier het pand helemaal naar onze smaak inrichten.”
Michel en Jolanda Kagenaar hebben met De Arend een grote klantenkring; hotels, vakantieparken, kerken, zorginstellingen. “De horeca vormt een grote klant. We verzorgen de totaalrealisatie van begin tot einde. Dat deden we hier in Lansingerland onder andere bij de restaurants Da Mario en Josephine. We werken met vijf vaste medewerkers en ook krijgen stagiares van het HMCollege de kans hier praktijkervaring op te doen.” Verrast: “Dat we hier goed zitten bleek al snel: de eigenaar van een strandpaviljoen wist ons te vinden. Hij reed hier langs en werd nieuwgierig. Prachtig toch, zo’n mooi pand op zo’n schitterende zichtlocatie!”

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie