woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » fbpost » Vrijwillige brandweer zet jubilarissen in de schijnwerpers

Vrijwillige brandweer zet jubilarissen in de schijnwerpers

Vrijwillige brandweer zet jubilarissen in de schijnwerpers

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de jaarlijkse Jubilarissenavond van personeelsvereniging Lansingerbrand die ditmaal op vrijdagavond 1 februari werd gehouden in de brandweerkazerne aan de Berkelse Poort, werden de jubilarissen van de vrijwillige brandweer van het Berkelse korps in het zonnetje gezet.

Wethouder Simon Fortuyn kwam die avond naar de kazerne toe om de onderscheidingen uit te reiken aan de leden die een lange staat van dienst hebben en daarvoor werden beloond met een oorkonde en een medaille.

De jubilarissen

De oorkondes en onderscheidingen waren er voor Hoofdbrandwacht Robert Treijtel die 20 jaar actief is als vrijwilliger bij het korps. Daarna volgden de hoofdbrandwachten Martin van Driel, Maarten Helmer en Jeroen van den Berg met elk 12,5 jaar. Tenslotte twee leden met elk 10 jaar vrijwillige dienst achter hun naam: brandwacht eerste klas Leon van Parreeren en brandmeester Theo Blijlevens. Met het uitreiken van deze waarderingstekenen werden zij tevens bedankt voor hun grote vrijwillige inzet voor de veiligheid van Lansingerland.
De avond werd vervolgens voortgezet met een buffet en heel veel gezelligheid, maar ook met ‘alert en paraat’, want er moest die avond twee maal worden uitgerukt na een melding. Gelukkig geen grote inzet, zodat de collega’s weer snel terug waren in de kazerne.

Check Also

Gratis advies van energiecoach geeft inzicht

Berkel en Rodenrijs - Een van de meest besproken onderwerpen van de laatste tijd is wel het klimaat. Dit onderwerp staat hoog op de agenda van menig politieke partij en de kranten staan bol van de gevolgen van klimaatverandering. Veel mensen zijn bereid om kritisch te kijken naar hun energieverbruik. Alleen, wat zijn de oplossingen als deze aan de hoge kant zijn?

Geef een reactie