zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Ciocco & Gelato voelt zich thuis in het Gouden Hart

Ciocco & Gelato voelt zich thuis in het Gouden Hart

Ciocco & Gelato voelt zich thuis in het Gouden Hart

Berkel en Rodenrijs – Deze zomer zijn Loran en zijn team alweer vier jaar op het Westpolderplein in winkelcentrum het Gouden Hart gevestigd met Ciocco & Gelato. Hoe kijkt “de ijsmeneer”, zoals hij door veel kinderen wordt genoemd, terug op de afgelopen jaren?

“De tijd vliegt als je lol hebt, is het gezegde toch? Dat is precies zoals het is. De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen”, aldus Loran. “Volgens mij hebben we inmiddels wel een plekje in de harten van veel Lansingerlanders veroverd. Overigens komen er niet alleen mensen uit de directe omgeving naar onze winkel, ook vanuit dorpen als Pijnacker en Nootdorp krijgen we regelmatig bezoekers.”
Afgelopen zomer werd een foto gemaakt van het hele team. “Dan zie je dat je toch wel met bijna twintig jongens en meisjes in de winkel staat. En dat maakt het ook zo leuk. Met al die verschillende karakters samen een team te vormen en te gaan voor kwaliteit en blije klanten in onze winkel.”

Assortiment

Het assortiment is ook iets gewijzigd. “Naast ijs en chocolade kregen we steeds vaker de vraag naar kwalitatieve patisserie. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar een goed antwoord en hebben we sinds twee maanden heerlijke eenpersoons taartjes van Patissier Waldo in ons assortiment opgenomen.”
Taartjes met smaken als Lemon Pie Merengue, Pecan Caramel en Cheesecake Rode Vruchten gaan als warme broodjes over de toonbank. “Klanten vinden de taartjes er niet alleen fantastisch uitzien, ook de smaak en kwaliteit wordt zeer gewaardeerd.”
Alhoewel de temperatuur nog laag is, kunnen we niet wachten op het voorjaar en de start van het ijsseizoen.
“Ook wij kijken daar naar uit. We zullen wat meer met de yoghurtsmaken gaan variëren en er komt een witte koffie variant. Hiervoor zullen we Fairtrade koffiebonen een aantal dagen laten “rijpen” in de ijsmix, dat geeft een hele bijzondere beleving, wél koffiesmaak maar geen koffiekleur. Soms komen er opeens nieuwe smaken op, dus wie weet wat er allemaal nog meer bijkomt!”, aldus een enthousiaste Loran.

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie