maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Verkoop plan Parq Verde van start

Verkoop plan Parq Verde van start

Verkoop plan Parq Verde van start

Bergschenhoek – Het werd donderdag 31 januari een goed bezochte avond toen in de hal van het gemeentehuis de verkoop van start ging van Parq Verde, een plan waar 31 nieuwbouwwoningen gebouwd gaan worden aan het begin van de Hoeksekade in Bergschenhoek.

De eerste belangstellenden kwamen rond de klok van vijven binnen wandelen om zich verder te oriënteren en zich te laten informeren over het nieuwe plan. Voor elke bezoeker lag een uitgebreide brochure klaar waar alle informatie en alle mogelijkheden nog eens rustig thuis doorgelezen konden worden. De meeste bezoekers kwamen in het tweede deel van de bijeenkomst die gepland stond van vijf tot zeven uur. Na afloop bleek dat er in totaal ruim tachtig brochures waren uitgereikt en meegenomen.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie