zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Atletiek

Atletiek

Bleiswijk – Het was afgelopen weekend weer druk voor de atleten van AV De Kieviten. In Heinenoord namen de toplopers van De Kieviten deel aan de Heinenoordtunnel-loop over 25 kilometer. Harmen den Boer werd vierde in een tijd van 1:34:14. Andere deelnemers waren Willem van der Kooij in 1:47:49, Gerwin Slingerland in 1:52:08 en Jack van Schie in 1:56:25. De marathongroep liep (iets) meer dan 25 kilometer door de Groenzoom als training op de marathon van Rotterdam. Een dag eerder stonden er veel lopers van De Kieviten aan de start aan de Plantise Kassenloop. Bij de kidsrun over twee rondes was Stan Winter van De Kieviten de winnaar. Raul van Velzen van De Kieviten werd vijfde bij de kidsrun over een ronde. Jaap Breugem finishte net boven de 20 minuten op de vijf kilometer en werd tiende. Frank van Schie werd twaalfde. Snelste Kievit bij de dames op de 5 kilometer was Claudia van den Berg in een keurige tijd van 25:00. Meer uitslagen staan op de website van de kassenloop via plantise.com/loop.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie