zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Jeugd 1 Landelijk A TOGB 1 speelde gelijk tegen Hutaf 1 uit Huissen: 5-5. In de eerste wedstrijd opende Ivar Noordam, dat werd gelijk een spannende vijf gamer. Ivar kwam met twee games voor, maar kon het pas afmaken in de vijfde game met 11-8. Elly Luo had het moeilijk en verloor haar eerste wedstrijd nét in vijf games en ging uiteindelijk met lege handen naar huis. ‘Man of the match’ was Rick Bakker die zijn drie enkel partijen wist te winnen en het dubbel met Ivar. Al met al werd het een mooi resultaat voor het gepromoveerde vlaggenschip bij de jeugd van TOGB. Jeugd 2 Landelijk C won met vechtlust van HBC 1 uit Heemstede: 7-3. Coach Rob Rutjes had David Leeson als eerste opgesteld, die was echter nog niet bij de les en verloor in drie games. Ook Timothy den Breems werd duidelijk in drie sets geklopt en het was aan Tom Luyken om het eerste punt binnen te halen. De eerste twee games verloor hij van Floris Hamaker, maar de derde game haalde hij met 13-11 binnen. De twee daaropvolgende games wist Tom ook op spectaculaire wijze te winnen en werd het 1-2 voor HBC. Daarna schakelde TOGB een tandje erbij. Een bijzondere prestatie van gepromoveerde toppers! Tom won er drie, Timothy twee en David een. Luc en Tom wonnen het dubbel. Jeugd 3 Eerste-klasse TOGB 3 – De Treffers (R) 1: 4-6. Jeugd 4 Vijfde-klasse TOGB 4 – Rijnsoever 6: 10-0. Jeugd 5 Vijfde-klasse TOGB 5 – Spinmill 2: 8-2. Jeugd 6 Pupillen C TOGB 6 – Papendrecht 3: 2-8.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie