woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 2 februari startte de voorjaarscompetitie van tafeltennis vereniging TOGB in het sfeervolle verenigingsgebouw Den Opper. Na het kampioenschap van vorig jaar speelt het eerste senioren team nu in de tweede divisie. De kampioenen Milo de Boer, Leroy Heemskerk en de nieuwe aanwinst Clemens Bonner namen het op tegen SKF 2. In de opening wedstrijd ging Leroy er gelijk vol in en met de mooiste topspinballen won hij de eerste game met 11-5. Daarna wist de tegenstander de ballen beter ‘af te blokken’ en lag de bal weer bij Leroy. Die spreidde de ballen veel beter in de volgende twee games en zette de 1-0 op het scorebord.
Milo had zijn handen vol aanzijn tegenstander en verloor de eerste game. Na overleg met coach Leon Vijverberg werd er in de tweede game meer op de aanval gespeeld en liep Milo snel uit naar 7-2. Met gecontroleerd spel trok hij de wedstrijd naar zich toe. Vooral de geweldige rally in de derde game op de stand 7-5 met smashes over en weer. De eerste partij van Clemens speelde hij slim en met ongelofelijk hard
smashen won hij in drie games: 3-0 voor TOGB. In het dubbel werden Leroy en Milo van de tafel geblazen, maar kon Milo weer een puntje bijschrijven na zijn tweede enkelpartij. Dat kon lukte Leroy niet. Clemens boekte in een zeer snelle partij tegen Erik zijn tweede overwinning en Milo beet diep in het stof zodat de laatste twee partijen voor TOGB waren. Clemens maakte met 17-15 in de beslissende vijfde game de wedstrijd af.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie