zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Schaap gered

Schaap gered

Schaap gered

Bleiswijk – Zondag 3 februari zag Klaas Joop Visser bij Bleiswijk een schaap op zijn rug liggen. In de wetenschap dat dit wollige beest overlijdt als zij niet gekeerd wordt, riep Klaas Joop de hulp in van twee mannen in een kano., want hij kon er zelf niet bijkomen. Eén van hen, Margien, heeft het schaap weer met beide poten op de grond gezet.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie