zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Schaap gered

Schaap gered

Schaap gered

Bleiswijk – Zondag 3 februari zag Klaas Joop Visser bij Bleiswijk een schaap op zijn rug liggen. In de wetenschap dat dit wollige beest overlijdt als zij niet gekeerd wordt, riep Klaas Joop de hulp in van twee mannen in een kano., want hij kon er zelf niet bijkomen. Eén van hen, Margien, heeft het schaap weer met beide poten op de grond gezet.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie