woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Voetbal Velo – Berkel: 4-4

Voetbal Velo – Berkel: 4-4

Wateringen – Een wedstrijd waarvan de einduitslag de lading zou dekken. Een wedstrijd volop schermutselingen waarbij Berkel met tweemaal rood met negen man kwam te staan.
De beginfase van de wedstrijd was in het voordeel van Berkel dat verdiend door Alex de Ronde een voorsprong kon nemen. Toen de thuisclub het spel meer naar zich toe trok was de gelijkmaker een logische gevolg hiervan. Velo gooide al in de eerste vijfenveertig minuten alles in de strijd voor een goed resultaat. Desondanks nam Berkel weer via De Ronde een voorsprong, maar snel hierna kwam de gelijkmaker van de thuisclub tot stand en nam Velo een voorsprong. De thuisclub troefde Berkel in de tweede helft af met meer fysiek spel en ging hierbij tot het gaatje. Talib Azaroiali was in het vervolg verantwoordelijk voor de 3-3, waarna Rob Vermeer met een rode kaart van het veld werd gezonden. Berkel vocht terug en kwam via Loek Buitenhuis alsnog op 4-4. Leon Rensink mocht vervolgens na een forse overtreding vroegtijdig onder de douche. Het lukte Berkel met negen man een punt binnen te halen.
Berkel-trainer Jan van der Lugt was tevreden met een punt na veel fysiek geweld van de thuisclub. “Die rode kaarten waren terecht, daarover zeg ik niets. Maar wat spelers van Velo deden, vond ik schandalig. Zelfs Berkel-spelers die op de grond lagen na een overtreding kregen nog schoppen en klappen na. Wat de gevolgen van de twee rode kaarten betreft komen we wel wat dun in de spelers te zitten. Blij was ik wel dat zowel Jos Buitenhuis als Pieter van der Breggen vandaag, zij het Pieter niet een volledige wedstrijd, weer konden spelen. Het is een punt vandaag, maar de komende wedstrijden zal het zeker meer moeten zijn. Al zijn in deze afdeling alle ploegen aan elkaar gewaagd.”

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie