donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Voetbal TOGB (za) – sv Wassenaar: 7-1

Voetbal TOGB (za) – sv Wassenaar: 7-1

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag kwam Wassenaar op bezoek bij TOGB. Net als bij de eerste confrontatie sloeg TOGB genadeloos toe getuige de uiteindelijke 7-1 winst voor het team van Paul van Oosten. Op Het Hoge Land was het TOGB dat vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief nam en zijn tegenstander op alle fronten de baas was. De doelpunten waren het logische gevolg van het verschil in kwaliteitverschil tussen beide zaterdag vierdeklassers. Een hoofdrol in de eerste vijfenveertig minuten was weggelegd voor Tim Mourits. Deze nam met een hattrick de eerste drie TOGB goals voor zijn rekening. De 1-0 en 2-0 op aangeven van Sam Havenaar en de 3-0 op een assist van Joey Lems. Havenaar is de laatste weken een belangrijke troef voor Van Oosten en betrokken bij veel doelpunten. De kansen volgden elkaar in hoog tempo op, maar het vizier van TOGB stond niet op scherp. Op wederom aangeven van Sam Havenaar maakte Dyon van der Sman er met een kopbal 4-0 van. De ook weer prima spelende Joost Stift maakte uit een toegekende vrije trap de 5-0. Ook de 6-0 kwam op naam van Stift die op aangeven van Lems kon scoren. Een slordigheid van de TOGB was de inleiding voor de eretreffer van sv Wassenaar, 6-1. Joey Lems was verantwoordelijk voor de 7-1. Lems was succesvol vanaf de strafschopstip en liet de doelman kansloos.
Door de ruime overwinning klimt TOGB naar plek drie op ruime afstand van koploper Ariston’80 en nummer twee SEV. De volgende wedstrijd van TOGB (za) is op donderdag 14 februari aanstaande. Op Valentijnsdag wordt op 20.15 uur afgetrapt en is Oliveo (za) de tegenstander.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie