zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Bloemen met een lach en een traan

Bloemen met een lach en een traan

Bloemen met een lach en een traan

Bloemen nemen een belangrijke plek in bij veel gelegenheden. Dat weten ook Tanja en haar medewerkers van Bloemen & Zo in Bergschenhoek.

Het trouwseizoen komt er aan en de boeketten worden uitbundig en kleurrijk in een wat lossere vorm als ‘plukboeketten’. Er wordt weer meer getrouwd en de bloemen komen weer terug in vaasjes op de tafel bij de receptie, het diner, bij de entree en aan de auto. Maar Bloemen & Zo is ook gespecialiseerd in het maken van afscheidsbloemen. Traditioneel in wit met groen, maar ook hierin mag het wat kleurrijker; om het geleefde leven te vieren. De bloemist probeert daarbij de persoonlijkheid van de overledene naar voren te brengen.

Mooie decoratie

Een bezoekje aan de winkel op de hoek van de Dorpsstraat en het Kerkplein is de moeite waard. Met daarin mooie decoratie artikelen die een sieraad vormen in huis en waar je lang van kunt genieten. Bloemen & Zo is onderscheidend met de mooie objecten van nieuwe bijzondere merken als Quint Living, MDdecorations, Ecri Living en Deko Candle.

Verborgen talent

Vorige week presenteerde Tanja voor het eerste haar gedichten in Ontmoet! De volgende is er een van: Een afscheid met bloemen

Een bloem voor ieder moment
In de kleuren zoals je bent
Ik wil dat de kleuren je omarmen
En ons harten doen verwarmen
Als een warme deken om jou heen
Voelen wij ons minder alleen
Iedere bloem met zijn pracht
Geeft ons weer dat beetje kracht
Om door te gaan met ons leven
En het gemis een plek te geven

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie