zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Beercoo maakt zes kookliefhebbers blij

Beercoo maakt zes kookliefhebbers blij

Beercoo maakt zes kookliefhebbers blij

Bergschenhoek – Eind vorig jaar presenteerde Beercoo een kookboek, samengesteld met de hulp van medewerkers die een recept maakten uit de keuken van hun land van herkomst. Aan de uitgave van het kookboek was ook een wedstrijd verbonden.

In het kookboek staan recepten uit Amerika, Curaçao, Thailand, Nederland, Vietnam, Engeland, de Filipijnen, Indonesië, Italië, Turkije en Kaapverdië. De medewerkers deelden hun recepten, tips en bovenal verhalen over hun leven, drijfveren, tegenslagen en geluk.
Iedereen die nieuwsgierig geworden was kon een kookboek winnen door het bericht van het boek te delen via Facebook of Linkedin. Dat kon tot eind januari, waarna onder de deelnemers zes kookboeken werden verloot. Dat winnaars waren Raymond Maissan, Roland Korevaar, Bianca ten Cate, Leon Erwich, Peter van Eijk en Willy de Keijzer Moerman.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie