zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Maak eens kennis met Kapsalon Wididi

Maak eens kennis met Kapsalon Wididi

Maak eens kennis met Kapsalon Wididi

Berkel en Rodenrijs – Een naam die je niet snel vergeet, maar na een eerste kennismaking ook een kapsalon die je niet snel vergeet; dat is kapsalon Wididi. Eerst maar even de uitleg over de keuze van de naam. Wididi werd gevormd door ‘wish it, dream it, do it’.

Zes jaar geleden ging Carolien in Pijnacker aan huis van start met een eigen kapsalon. Maar haar droom was een eigen salon waar ze haar klanten kon ontvangen. Die droom kwam onlangs uit toen zij een prachtplek vond voor haar kapsalon aan de Vogelaarstraat 11 in Berkel en Rodenrijs.
Carolien is een geboren en getogen Berkelse en is blij weer terug te zijn in het dorp waar ze niet alleen opgroeide, maar ook als kapster ging werken. Ze werkte ruim twaalf jaar bij een kapsalon in de Esdoornlaan voor ze besloot als zelfstandig kapster verder te gaan. Ze werkt nu onder één dak met haar zus Angelique die een praktijk heeft als personal trainer en in hetzelfde pand een schitterende ruimte over had die Carolien helemaal in kon richten als een professionele, maar gezellige kapsalon.

Breed inzetbaar

Een kapsalon voor zowel dames als heren en kinderen, geopend van maandag tot en met vrijdag. Carolien werkt uitsluitend op afspraak; niet alleen deze dagen, maar ook als een andere tijd beter uitkomt. Ze is een allround kapster waar de klant terecht kan voor knippen, kleuren en bruidswerk (de bruid, maar ook de hele familie is mogelijk). Ze is tevens gespecialiseerd in visagie waarbij ze werkt met de lijn van JohnvanG. In de kapsalon viel haar keuze op de producten van Schwarzkopf waar ze bovendien producten van verkoopt. In de kapsalon staan tevens leuke cadeauartikelen die evenals cadeaubonnen te koop zijn.

Klantenkring

Vanuit Pijnacker heeft Carolien haar klantenkring meegenomen naar Berkel en Rodenrijs. Graag breidt ze die kring verder uit met nieuwe klanten uit Lansingerland. Ze nodigt daarom belangstellenden uit eens kennis te maken met kapsalon Wididi. Om een kijkje te nemen in het pand aan de Vogelaarstraat (zijstraat van de Noordeindseweg vlakbij het centrum) en de sfeer te proeven van haar ‘droom’ die ze realiseerde.
Wididi is te bereiken via 06 – 28198924 of kijk op de website www.salonwididi.nl.

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie