woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Een rouwarrangement dat past bij ieders wens

Een rouwarrangement dat past bij ieders wens

Een rouwarrangement dat past bij ieders wens

Bleiswijk – Op zoek naar een passend rouwarrangement voor een overledene is het voor de nabestaanden van belang dat ze daarbij terzijde worden gestaan door iemand met kennis van het bloemenvak.

Nabestaanden zijn aan het juiste adres bij Aphrodite Bloemsierkunst, de bloemenzaak in het centrum van Bleiswijk waar Jim en Carol-Ann al ruim 20 jaar actief zijn met zowel de verkoop van bloemen als het maken van boeketten en arrangementen. Naast rouwwerk verzorgt Aphrodite abonnementen, bruidswerk en bloemwerk voor feesten en partijen.
Voor rouwwerk bieden ze bloemwerk naar keuze en naar de wens van de nabestaande. Veelal ook naar de wens van de overledene die in veel gevallen de eigen uitvaart al heeft vastgelegd, inclusief de keuze van bloemen; zowel qua model als kleur.
Aphrodite, de zaak waar vooral bloemen in heel veel soorten en kleuren de hoofdzaak vormen, beschikt over een aantal fotoboeken vol ideeën met daarin een grote variatie. In de meeste gevallen wordt daar een keuze uit gemaakt, maar altijd met een persoonlijk tintje van de overledene erin. Als herkenbaarheid en naar de persoonlijke wens.
“We zien veel mensen hier in de winkel komen, maar veel van wat wij maken is tevens online te bekijken. Ook daar wordt veel naar gekeken en op uitgekozen met in de meeste gevallen een extra en persoonlijk tintje van de overledene erin.”

Eigen bezorging

Al ruim twintig jaar rijdt Jim in alle vroegte naar FloraHolland in Naaldwijk om op de veiling zelf de mooiste bloemen uit te zoeken om zijn klanten mee te verrassen. “Dagelijks maken we mooie schikkingen, passend bij de seizoenen of bij speciale gelegenheden. Hebben we een schikking gemaakt, dan wordt die door onze eigen auto bezorgd in heel de regio. We zitten nu midden in de voorjaarsbloemen als tulp, narcis en druif. De orchidee zien we in alle jaargetijden en dat alles is goed te combineren met verschillende soorten groen en bijvoorbeeld natuurlijke houtaccenten.”
Rouwarrangementen kunnen in alle gewenste vormen en modellen worden gemaakt; passend bij elk budget. Ook de linten – al of niet bedrukt – levert Aphrodite erbij. “We hebben een schitterend beroep waar we nog steeds elke dag van genieten. En zeker als je een mooi en passend arrangement hebt gemaakt en ziet hoe blij of dankbaar de klant daarmee is geeft dat als bloemist veel voldoening.” Vakmanschap wordt gewaardeerd.
Voor meer informatie: www.bloemenbleiswijk.nl.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie