maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Tilly van der Knaap nieuwe voorzitter Oostlanddag

Tilly van der Knaap nieuwe voorzitter Oostlanddag

Tilly van der Knaap nieuwe voorzitter Oostlanddag

Oostland – Tilly van der Knaap volgt Ferry van Buijtene op als voorzitter van de Oostlanddag, het grootste ondernemersevent van de regio. De nieuwe voorzitter is eigenaar van SiteforSites. Ferry van Buijtene is mede-eigenaar van ICT bedrijf Support IT en was voorzitter van de laatste twee edities van de Oostlanddag. De datum voor de volgende Oostlanddag is inmiddels ook bekend: woensdag 9 oktober 2019.

Doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland. De meest recente editie van de Oostlanddag op 10 oktober 2018 was alweer de 10e editie van het evenement wat met zo’n 350 bezoekers is uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement in de regio.
Initiatiefnemers van de Oostlanddag zijn de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. Deze partijen vormen samen een organisatiecomité.

Voorzitter

Ferry van Buijtene nam sinds 2015 deel aan het organisatiecomité en was tijdens de Oostlandag-edities van 2017 en 2018 voorzitter. “Heel erg leuk om te doen, een evenement waar we in de regio heel trots op moeten zijn. Binnen het comité en rondom het evenement zit veel energie en dat is fijn werken. Na vier jaar weer tijd voor een nieuw gezicht en voorzitter,” zegt hij.
Tilly van der Knaap volgt hem op als voorzitter. “Ik herinner mij nog heel goed de eerste keer dat ik bij de Oostlanddag aanwezig was zo’n vier jaar geleden. Mijn baan opgezegd om volledig te kunnen kiezen voor het ondernemerschap. Ik merkte dat ik behoefte had aan verbinding met verschillende ondernemers in een brede omgeving. Door nieuwe technieken is het mogelijk om online de connectie aan te gaan, maar het blijft daarnaast enorm belangrijk om elkaar echt te ontmoeten en te inspireren zoals op de Oostlanddag.”
Er gebeurt nog veel meer binnen het Oostland wat ondernemers en overheden verbindt.
“Denk bijvoorbeeld aan de Gebiedsverkenning Oostland en Greenport West-Holland. En dit is nog maar een klein stukje dat ik weet. Het tuinbouwcluster, onze logistieke corridor, de technische bedrijven, detailhandel alles staat in verbinding.

Dit jaar wordt de Oostlanddag gehouden op woensdag 9 oktober. Tilly: “De eerste bespreking is alweer geweest. Reserveer de datum alvast in de agenda. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het organisatiecomité ook de komende editie weer tot een succes te maken.”

Check Also

Zilveren draagspeld voor jubilarissen EHBO

Zilveren draagspeld voor jubilarissen EHBO Bleiswijk – Op de ledenvergadering van 4 april heeft EHBO-Bleiswijk …

Geef een reactie