zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Welzijn zoekt vrijwilligers verwenmiddag

Welzijn zoekt vrijwilligers verwenmiddag

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op vrijdag 15 maart in samenwerking met NLdoet een verwenmiddag voor 55+ in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur. Vanaf 11.15 uur kunnen de tafels worden ingericht. Hierna biedt Welzijn u van 12.00 tot 13.00 uur samen met de andere vrijwilligers die meehelpen een gezamenlijke lunch aan.
Welzijn Lansingerland is op zoek naar vrijwilligers in de verzorgende sector zoals schoonheidsspecialisten, kappers, pedicures, handverzorgenden etc. Ook mensen die nagels willen lakken en een handmassage kunnen geven zijn welkom zich aan te melden evenals scholieren die een opleiding in deze sector volgen.
Wie zich deze middag belangenloos voor de ouderen willen inzetten, kunnen contact opnemen met Sylvia Frau, tel. 010 – 522 55 45 of via mail ab@swsl.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie