zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Welzijn zoekt vrijwilligers verwenmiddag

Welzijn zoekt vrijwilligers verwenmiddag

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op vrijdag 15 maart in samenwerking met NLdoet een verwenmiddag voor 55+ in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur. Vanaf 11.15 uur kunnen de tafels worden ingericht. Hierna biedt Welzijn u van 12.00 tot 13.00 uur samen met de andere vrijwilligers die meehelpen een gezamenlijke lunch aan.
Welzijn Lansingerland is op zoek naar vrijwilligers in de verzorgende sector zoals schoonheidsspecialisten, kappers, pedicures, handverzorgenden etc. Ook mensen die nagels willen lakken en een handmassage kunnen geven zijn welkom zich aan te melden evenals scholieren die een opleiding in deze sector volgen.
Wie zich deze middag belangenloos voor de ouderen willen inzetten, kunnen contact opnemen met Sylvia Frau, tel. 010 – 522 55 45 of via mail ab@swsl.nl.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie