woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Early Bird kaartverkoop Opperdepop festival gaat hard

Early Bird kaartverkoop Opperdepop festival gaat hard

Early Bird kaartverkoop Opperdepop festival gaat hard

Lansingerland – Het nieuwe culinaire muziekfestival Opperdepop is op vrijdag 1 februari met de Early Bird kaartverkoop gestart en krijgt een warm onthaal in de regio. De organisatie is aangenaam verrast over het hoge animo voor het festival dat op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 in het Annie M.G. Schmidtpark plaatsvindt.

“Het is natuurlijk pas de eerste editie en dan direct zoveel positieve reacties van inwoners van Lansingerland en omstreken. Dat is natuurlijk fantastisch. Zelfs zo fantastisch, dat de website het even flink zwaar had toen de tickets live gingen”, grapt Robert Boevé van de organisatie. “Maar zonder dollen, we zijn ontzettend blij en vereerd dat het festival, nu al, zo goed ontvangen wordt. Daar doen we het voor!”

Line-up

De eerste muzikale namen zijn al bekend: Golden Earring, Jan Smit, Nielson, Waylon, Maan en Davina Michelle. Daarnaast kunnen de gasten zich in de culinaire watten laten leggen bij de restaurants uit de regio, die tijdens het festival een pop-up terras runnen. Opperdepop Festival kiest er bewust voor om geen foodtruck evenement te zijn, maar te werken met lokale horecaondernemers die na het festival ook nog een keer te bezoeken zijn in hun eigen restaurant.
Nu al is bekend dat de volgende restaurants meedoen, er zullen er beslist nog meer volgen: Jofel uit Bleiswijk en Ferro, Edelweiss, Muller & Co en Pasto uit Berkel en Rodenrijs.

Opperdepop Festival wordt georganiseerd door Robert Boevé en Brendo Festen (productiebureau Vivre Productions), initiatiefnemers van onder andere festival CuliNESSE in Rotterdam-Nesselande en festival RotterdamseKost in Rotterdam. Samen met Robèr Willemsen (eigenaar van onder andere Muller & Co, Proeflokaal De Pui en Melief Bender) komt dit nieuwe festival tot stand.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit nieuwe evenement verloopt via de website www.opperdepop-festival.nl. Momenteel worden er nog Early Bird kaarten verkocht zolang de voorraad het toelaat en daarna zal de reguliere verkoop van start gaan.
Prijzen van de Early Bird Tickets op vrijdag € 19,- / Early Bird kids vrijdag € 7,50, Early Bird zaterdag € 21,- / Early Bird kids zaterdag € 7,50. Early Bird Passe-Partout € 31,50 / Early Bird kids Passe-Partout € 10,50. Prijzen zijn inclusief € 1,50 servicekosten en exclusief kosten iDeal.
Meer informatie via www.opperdepop-festival.nl.

Check Also

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en …

Geef een reactie