woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Feestelijke opening Boekstart bij Pinkelotje

Feestelijke opening Boekstart bij Pinkelotje

Feestelijke opening Boekstart bij Pinkelotje

Berkel en Rodenrijs – Op maandag 28 januari, tijdens de week van de Nationale Voorleesdagen, vond de feestelijke opening van Boekstart plaats in Peutercentrum Pinkelotje.

Boekstart is een samenwerkingsovereenkomst tussen de Bibliotheek Oostland en Peutercentrum Pinkelotje, met als doel een rijke en stimulerende omgeving voor de peuters te creëren. Zo heeft Bibliotheek Oostland het mogelijk gemaakt een gezellige en uitnodigende leeshoek in te richten met een mooi boekenkastje en nieuwe boeken. Ook zijn de pedagogisch medewerkers opnieuw getraind in interactief voorlezen.
Ineke van der Meijden van Bibliotheek Oostland kwam deze opening verzorgen. Op speelse wijze vertelde ze met behulp van het Vertelkastje en bijbehorende knuffels het prentenboek van het jaar: “Een huis voor Harry”. Wat genoten de kinderen hiervan! Tevens zorgde zij door middel van liedjes en spelletjes voor de verwerking van het verhaal. Ook hier deden de peuters enthousiast aan mee. Daarna werd de samenwerkingsovereenkomst getekend en mocht één van de peuters het feestelijk lint doorknippen.
Peutercentrum Pinkelotje is gevestigd in de brede school De Wilgenhoek in het noorden van Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en …

Geef een reactie