zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Informatiebijeenkomst Rijksweg A16 Rotterdam
Vanaf 1 februari 2019 start bouwcombinatie De Groene Boog met de aanleg van rijksweg A16 Rotterdam. De 11 km lange snelweg verbindt de A16 bij het Terbregseplein rechtstreeks met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. In 2024 gaat de rijksweg open voor verkeer. De aanleg van de A16 Rotterdam betekent een periode van soms intensieve bouwactiviteiten.

Informatiebijeenkomst Rijksweg A16 Rotterdam

Informatiebijeenkomst Rijksweg A16 Rotterdam

Vanaf 1 februari 2019 start bouwcombinatie De Groene Boog met de aanleg van rijksweg A16 Rotterdam. De 11 km lange snelweg verbindt de A16 bij het Terbregseplein rechtstreeks met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. In 2024 gaat de rijksweg open voor verkeer. De aanleg van de A16 Rotterdam betekent een periode van soms intensieve bouwactiviteiten.

Om belangstellenden persoonlijk bij te kunnen praten over de A16 Rotterdam en alle werkzaamheden die op stapel staan, nodigt Rijkswaterstaat u van harte uit bij een van de informatiebijeenkomsten.
Voor inwoners uit Lansingerland vindt de bijeenkomst plaats op donderdag 14 februari van 16.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek
Mocht dit moment u niet uitkomen, dan zijn er nog drie gelijke bijeenkomsten van 16.00 tot 21.00 uur in Rotterdam op 11, 18 en 21 februari. Op 11 februari vindt deze plaats in de Open Hofkerk in Ommoord en op 18 en 21 februari bij Hockeyclub Rotterdam in Hillegersberg.
De informatiebijeenkomsten hebben het karakter van een inloopbijeenkomst. U kunt op elk gewenst moment tussen 16.00 en 21.00 uur binnenlopen.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie