zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Bleiswijk – Wie een kopje koffie komt drinken of gaat bridgen of dansen in De Leeuwerik kan intussen rondkijken naar wat leerlingen van Jeannette Ruigrok – bekend van de Kunsttoer – zo al maken. Van kopieën naar Rembrandt die bij de ingang hangen, tot dikke dames, naïeve stadsgezichten of een levensechte hond: verspreid over drie ruimtes zijn de wanden gevuld. De groep schildert iedere maandagmiddag in De Leeuwerik en laat zo nu en dan zien wat het resultaat is van de lessen. De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, is iedere werkdag open.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie