donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Bleiswijk – Wie een kopje koffie komt drinken of gaat bridgen of dansen in De Leeuwerik kan intussen rondkijken naar wat leerlingen van Jeannette Ruigrok – bekend van de Kunsttoer – zo al maken. Van kopieën naar Rembrandt die bij de ingang hangen, tot dikke dames, naïeve stadsgezichten of een levensechte hond: verspreid over drie ruimtes zijn de wanden gevuld. De groep schildert iedere maandagmiddag in De Leeuwerik en laat zo nu en dan zien wat het resultaat is van de lessen. De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, is iedere werkdag open.

Check Also

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en …

Geef een reactie