zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Bleiswijk – Wie een kopje koffie komt drinken of gaat bridgen of dansen in De Leeuwerik kan intussen rondkijken naar wat leerlingen van Jeannette Ruigrok – bekend van de Kunsttoer – zo al maken. Van kopieën naar Rembrandt die bij de ingang hangen, tot dikke dames, naïeve stadsgezichten of een levensechte hond: verspreid over drie ruimtes zijn de wanden gevuld. De groep schildert iedere maandagmiddag in De Leeuwerik en laat zo nu en dan zien wat het resultaat is van de lessen. De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, is iedere werkdag open.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie