zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Collecte Koningsdag Bergschenhoek

Collecte Koningsdag Bergschenhoek

Bergschenhoek – In de week van 18 t/m 23 februari is de jaarlijkse collecteweek voor de Koningsdagviering in Bergschenhoek. In die week kunnen inwoners van Bergschenhoek een van de collectanten aan de deur verwachten. De opbrengst wordt geheel gebruikt voor Koningsdag in Bergschenhoek. Ook dit jaar is er weer een uitgebreid programma voor jong en oud. De aftrap is vrijdag 26 april met een lampionnenoptocht en een spetterend vuurwerk bij het Landmeterplein. Op Koningsdag is er een mooi podiumprogramma, een braderie, zijn er attracties en voor het derde jaar op rij: de enige echte Voice of Lansingerland!
Voor de collecte is men nog op zoek naar mensen die kunnen helpen collecteren. Aanmelden kan via de website www.snf-bergschenhoek.nl of de Facebookpagina.
En natuurlijk hopen de collectanten dat u alvast wat kleingeld voor hen klaar legt. Geen contant geld in huis? Geld overmaken kan natuurlijk ook! Kijk hiervoor op de website of stuur een mail naar info@snf-bergschenhoek.nl.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie