zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Absurde humor in ’t Web

Absurde humor in ’t Web

Bleiswijk – “Ik ben drie maanden belastingadviseur geweest. Verschrikkelijk!” Dat vertelt cabaretier Oscar Arnold. Op 16 februari staat hij met Tim Hartog en Sidney Schmeltz op het podium van Theater ’t Web. Hij try-out dan zijn nieuwe voorstelling. “Mijn humor is best wel absurd.”
In juni 2018 programmeerde Theater ’t Web voor het eerst TRYO, een voorstelling waarbij drie cabaretiers een try-out geven. Een groot succes. Daarom werd besloten de voorstelling nogmaals te boeken, dit keer met drie andere cabaretiers, Oscar Arnold, Tim Hartog en Sidney Schmeltz, en een andere host, Esther van der Voort.
Oscar Arnold stond in 2013 voor het eerst op het podium als comedian. Dat lag niet voor de hand. Hij studeerde namelijk fiscaal recht en kreeg vervolgens een baan als belastingadviseur bij een kantoor in Veenendaal. Dat hield hij drie maanden vol. “Ik vond mezelf grappig. En dus besloot ik de kant van stand-up en cabaret op te gaan.”
Oscar Arnold wordt omschreven als de Nederlandse Mr. Bean of Philip Geubels, als droogkloot en als slome duikelaar. Die omschrijvingen betreffen echter maar een deel van zijn voorstelling. “Ik begin inderdaad als een soort van slome duikelaar. Maar daarna stap ik uit die rol en vertel ik échte verhalen, échte anekdotes.”
Kaarten voor TRYO op 16 februari (deuren open: 19.30 uur, aanvang: 20.00) kosten € 15 per stuk en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie