zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Volley2B begint met startersgroep

Volley2B begint met startersgroep

Lansingerland – Begin februari begint Volley2B met een team speciaal voor volwassenen die nog geen ervaring hebben met volleybal. Bij dit startersteam worden door ervaren trainers de basistechnieken en regels van de sport stapsgewijs aangeleerd. Het startersteam traint elke dinsdagavond van 21.00 tot 22.30 uur in sporthal De Ackers in Bergschenhoek. Het is mogelijk om de eerste drie weken gratis mee te trainen. Na deze weken geldt er een speciaal tarief van € 75,- voor de rest van het seizoen. Beachvolleyballen in de zomer zit bij de prijs inbegrepen. De trainingen lopen tot half april.
De trainingen beginnen 5 februari, dus ben jij of ken jij iemand die volleybal wil proberen? Meld je aan door te mailen naar info@volley2b.nl.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie