woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Volley2B begint met startersgroep

Volley2B begint met startersgroep

Lansingerland – Begin februari begint Volley2B met een team speciaal voor volwassenen die nog geen ervaring hebben met volleybal. Bij dit startersteam worden door ervaren trainers de basistechnieken en regels van de sport stapsgewijs aangeleerd. Het startersteam traint elke dinsdagavond van 21.00 tot 22.30 uur in sporthal De Ackers in Bergschenhoek. Het is mogelijk om de eerste drie weken gratis mee te trainen. Na deze weken geldt er een speciaal tarief van € 75,- voor de rest van het seizoen. Beachvolleyballen in de zomer zit bij de prijs inbegrepen. De trainingen lopen tot half april.
De trainingen beginnen 5 februari, dus ben jij of ken jij iemand die volleybal wil proberen? Meld je aan door te mailen naar info@volley2b.nl.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie