zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Volley2B begint met startersgroep

Volley2B begint met startersgroep

Lansingerland – Begin februari begint Volley2B met een team speciaal voor volwassenen die nog geen ervaring hebben met volleybal. Bij dit startersteam worden door ervaren trainers de basistechnieken en regels van de sport stapsgewijs aangeleerd. Het startersteam traint elke dinsdagavond van 21.00 tot 22.30 uur in sporthal De Ackers in Bergschenhoek. Het is mogelijk om de eerste drie weken gratis mee te trainen. Na deze weken geldt er een speciaal tarief van € 75,- voor de rest van het seizoen. Beachvolleyballen in de zomer zit bij de prijs inbegrepen. De trainingen lopen tot half april.
De trainingen beginnen 5 februari, dus ben jij of ken jij iemand die volleybal wil proberen? Meld je aan door te mailen naar info@volley2b.nl.

Check Also

Seminar zelfverdediging

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid …

Geef een reactie