zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Deel je hobby en kennis met jongeren

Deel je hobby en kennis met jongeren

Deel je hobby en kennis met jongeren

Lansingerland – Dit jaar doet Jong Perspectief mee met NLdoet. Op 15 en 16 maart organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het fonds zet hiermee het vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Jong Perspectief biedt jongeren tussen 6 en 24 jaar een steuntje in de rug door middel van een maatje of een mentor. Jong Perspectief vraagt inwoners uit Lansingerland op 16 maart hun kennis/hobby door middel van een workshop over te dragen aan deze jongeren. Denk hierbij aan fotografie, bandenplakken, bloemschikken, schilderen, taarten decoreren, yoga et cetera. Eigen ideeën zijn meer dan welkom.
De workshops zijn bedoeld om een leuke middag met elkaar te hebben maar vooral om jongeren kennis te laten maken met nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding en zo leren jongeren weer nieuwe dingen en vergroot het ook de zelfredzaamheid van de jongeren. Wanneer er ruimte is voor meerdere deelnemers dan worden de workshops ook opengesteld voor andere jongeren uit de gemeente.
Informatie/aanmelden: Mariska v.d. Knaap via info@jongperspectief.nl of bel 079-7502233.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie