donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Jeugdvoetbaldagen bij Soccer Boys
Bleiswijk - In de voorjaarsvakantie beginnen de Jeugdvoetbaldagen weer bij Soccer Boys. Deze dagen worden op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari georganiseerd door de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Ook niet-leden van Soccer Boys zijn welkom.

Jeugdvoetbaldagen bij Soccer Boys

Jeugdvoetbaldagen bij Soccer Boys

Bleiswijk – In de voorjaarsvakantie beginnen de Jeugdvoetbaldagen weer bij Soccer Boys. Deze dagen worden op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari georganiseerd door de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Ook niet-leden van Soccer Boys zijn welkom.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen deelnemen, van keeper tot spits. Keepers krijgen een speciaal keepers programma, onder leiding van professionele trainers. De andere trainingen worden ook begeleid door professionele trainers. Zelfs als je geen lid bent van een vereniging, mag je meetrainen. De kinderen krijgen de basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Met behulp van deze intensieve en wedstrijdgerichte scholing kan de balvaardigheid en het zelfvertrouwen worden bevorderd. Tijdens de Jeugdvoetbaldagen krijgen spelers individuele techniekverbetering en komt hun collectieve spel op een veel hoger niveau.
De inschrijvingsmail moet een naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer bevatten. Inschrijven voor de Jeugdvoetbaldagen kan naar jeugdvoetbaldagen@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie