woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » TOGB clubkampioenschappen jeugd 2019

TOGB clubkampioenschappen jeugd 2019

TOGB clubkampioenschappen jeugd 2019

Berkel en Rodenrijs – Op 19 januari werden de jeugdkampioenschappen bij tafeltennisvereniging TOGB gehouden in Den Opper. Zevenentwintig jeugdleden werden verdeeld in vier poules.

Om tien uur werden de eerste wedstrijden gespeeld en waren er gelijk spectaculaire rally’s te zien. Iets na drie uur werd de finale van poule A gespeeld tussen Milo de Boer en Leroy Heemskerk. Milo kwam snel in zijn spel en had een 2-0 voorsprong in de games. Leroy wist goed terug te vechten in de derde game en kwam met 10-8 voor. Toch wist Milo de stand terug te brengen naar 10-10. De rally’s die daarna volgden waren adembenemend. Beide spelers hadden een aanvallend spel, maar konden zich ook goed verdedigen. Uiteindelijk sleepte Milo de derde game binnen met 16-14.
In poule B werd Milan de Witte netjes eerste, in poule C trok Kristel Luyken aan het langste eind en in poule D werd het nieuwe jeugdlid Anniek Hazenberg eerste. Al met al een geslaagd toernooi en hulde aan alle deelnemers, kampioenen en het aanwezige publiek.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie