zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Sport » De Pedaalridders kronen hun voorzitter

De Pedaalridders kronen hun voorzitter

De Pedaalridders kronen hun voorzitter

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van wielervereniging RRC De Pedaalridders heeft het bestuur hun voorzitter Mauro Callegari in het zonnetje gezet. Mauro kreeg het erelidmaatschap en een ridderschild uitgereikt voor al het werk dat hij al decennia voor de vereniging doet. Mauro heeft de vereniging draaiende gehouden op momenten dat anderen het af lieten weten. Mauro was en is heel actief voor de vereniging. Hij was ploegleider, penningmeester en is trainer, jeugdbestuurder en voorzitter. Samen met anderen begeleidt hij de kampen, organiseert hij wedstrijden en andere activiteiten. Kortom: Mauro is een Pedaalridder in hart en nieren en dat wilde de vereniging belonen. Mauro had het niet zien aankomen en was blij verrast. Het bestuur hoopt dat Mauro nog vele jaren actief blijft voor de vereniging.

Check Also

Seminar zelfverdediging

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid …

Geef een reactie