zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Literaire lunch met Jan Terlouw

Literaire lunch met Jan Terlouw

Week van de Poëzie in Lansingerland

Literaire lunch met Jan Terlouw en Mark Boninsegna

Lansingerland – Van 31 januari tot en met 6 februari is het de Week van de Poëzie, ditmaal is het thema ‘Vrijheid’. Bibliotheek Oostland organiseert deze unieke week in Lansingerland samen met Oostlandse dichters.

Gemeentedichter Mark Boninsegna heeft donderdag 31 januari de Week van de Poëzie in Lansingerland geopend. Dit deed hij bij een speciale editie van de Lonkende Leestafel: Poëzie ontmoet kunst.
Tijdens deze Lonkende Leestafel droeg lokale dichters voor uit eigen werk, versterkt door kunstenaars van Kunstbreak die op basis van het thema en/of gedicht een werk hebben gemaakt.
Poëzie ontmoet muziek op zaterdag 2 februari in de bibliotheek te Berkel en Rodenrijs is afgelast.

Jan Terlouw

De literaire lunch op zondag 3 februari is in samenwerking met Theater ’t Web, Nachtegaallaan 4 te Bleiswijk, tot stand gekomen. Elke gang van deze driegangenlunch wordt vooraf gegaan aan een voordracht van dichters. Jeroen den Harder en Cora van der Lee vormen het voorgerecht, Jan Terlouw is natuurlijk het hoofdgerecht en Mark Boninsegna met zijn afsluiting van de Lansingerlandse invulling van de Week van de Poëzie het nagerecht. Inloop 11.45 uur, aanvang 12.00 uur. Kaarten: € 25,- inclusief driegangenlunch en één drankje per gang.
Kaarten voor de drie activiteiten zijn te bestellen via www.bibliotheekoostland.nl.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie