donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Lezersschrijven » Verlichting

Verlichting

Het blijkt in de praktijk moeilijk te zijn om lampen te verwisselen van straatverlichting. Via de app van Lansingerland heb ik doorgegeven om welke lantarens en desbetreffende nummers het gaat. Hiermee dacht ik dat dit wel gedaan zou worden. Nee dus! Na drie weken heb ik de melding wederom doorgegeven. En vervolgens na vijf weken weer. Van de gemeente bericht per email teruggekregen dat alles is hersteld, echter zijn zij waarschijnlijk vergeten het uit te voeren! In onze bomenwijk hebben wij het aardig voor elkaar met de wijk-app qua veiligheid, nu de verlichting nog.

J. Heslinga
Bleiswijk

Check Also

Broddelwerk

Met verbazing las ik het verslag in de Heraut van 24 juli over het volgende …

Geef een reactie