woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Lake House Rotterdam; jouw place to be!

Lake House Rotterdam; jouw place to be!

Lake House Rotterdam; jouw place to be!

Bergschenhoek – Lake House Rotterdam begint 2019 met een volle agenda. Van uitgebreid brunchen met de familie tot een romantisch diner op Valentijnsdag, en van zakelijk borrelen tot de Open Top Trouw Locatie Route. Lake House is dé place-to-be van Lansingerland!

Lake House Rotterdam biedt brunchliefhebbers maandelijks de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreide brunch om het weekend mee af te sluiten. Iedere derde zondag van de maand is er ‘Sunday Brunch’. Iedereen wordt ontvangen met een glas Cava en het buffet biedt een keur aan voortreffelijke warme en koude gerechten.
Op donderdag 14 februari kan je met je partner romantisch dineren met het drie-gangen Shared Dining menu van de chef. Het menu wordt geserveerd zowel lunch als diner in verschillende shifts. En over romantiek gesproken… gaan jullie trouwen? Op zaterdag 26 januari is er de Open Top Trouw Locatie Route bij Lake House. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn bruidsparen welkom voor een persoonlijke rondleiding en zijn alle mogelijkheden binnen Lake House te zien, inclusief een keur aan partners zoals trouwfotografen, stylisten en de trouwambtenaar.
Tenslotte bedient Lake House ook de zakelijke markt op haar wenken. Op dinsdag 22 januari is er de BitterBallenBorrel waar gratis genetwerkt kan worden met ondernemers uit de regio en inspirerende lezingen worden gehouden.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie