zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » De Leerweg adviseert en begeleidt

De Leerweg adviseert en begeleidt

De Leerweg adviseert en begeleidt

Bergschenhoek – De Leerweg is een onderwijsadvies- en begeleidingsdienst die scholen adviseert, ouders helpt en leerlingen begeleidt.

Femke en Vincent van De Leerweg werken vanuit verschillende locaties in Zuid-Holland en bieden hun expertise aan door middel van advies aan scholing en begeleiding. Daarnaast voeren ze diversen onderzoeken uit gericht op het leren en leerproblematiek. 

”
Onze visie is dat we altijd werken vanuit de transparante communicatie en samenwerking tussen docent, ouder(s) / verzorger(s), onze medewerkers en de leerling. Samen zorgen we voor een optimaal klimaat voor de leerling”, vertelt Femke. “We zijn gespecialiseerd in dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid, autisme, TOS, NT2 en AD(H)D. We werken uitsluitend met gediplomeerde vakmensen”, vult Vincent aan.
In Lansingerland is De Leerweg gevestigd in het Business Center Lansingerland, Tobias Asserlaan 7 (naast het gemeentehuis) en wordt op scholen voor het primair en voortgezet onderwijs gewerkt.
Interesse in een kennismakingsgesprek: mail naar info@deleerweg.com of kijk op de website deleerweg.com.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie