zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » De Leerweg adviseert en begeleidt

De Leerweg adviseert en begeleidt

De Leerweg adviseert en begeleidt

Bergschenhoek – De Leerweg is een onderwijsadvies- en begeleidingsdienst die scholen adviseert, ouders helpt en leerlingen begeleidt.

Femke en Vincent van De Leerweg werken vanuit verschillende locaties in Zuid-Holland en bieden hun expertise aan door middel van advies aan scholing en begeleiding. Daarnaast voeren ze diversen onderzoeken uit gericht op het leren en leerproblematiek. 

”
Onze visie is dat we altijd werken vanuit de transparante communicatie en samenwerking tussen docent, ouder(s) / verzorger(s), onze medewerkers en de leerling. Samen zorgen we voor een optimaal klimaat voor de leerling”, vertelt Femke. “We zijn gespecialiseerd in dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid, autisme, TOS, NT2 en AD(H)D. We werken uitsluitend met gediplomeerde vakmensen”, vult Vincent aan.
In Lansingerland is De Leerweg gevestigd in het Business Center Lansingerland, Tobias Asserlaan 7 (naast het gemeentehuis) en wordt op scholen voor het primair en voortgezet onderwijs gewerkt.
Interesse in een kennismakingsgesprek: mail naar info@deleerweg.com of kijk op de website deleerweg.com.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie