donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Traditionele Snertdag bij Van der Linde Interieur

Traditionele Snertdag bij Van der Linde Interieur

Traditionele Snertdag bij Van der Linde Interieur

Zet hem in de agenda: zaterdag 12 januari Snertdag bij Van der Linde Interieur! Al vijftien jaar een leuke traditie waarbij het team van Van der Linde iedereen uitnodigt mee te komen genieten van verse erwtensoep, roggebrood en spek.

De snertdag is tevens de start van speciale acties en kortingen. Zoals bijvoorbeeld 10% op alles (vraag naar de voorwaarden) en aanvullend de magazijnsale.
‘Kerstbomen eruit, nieuwe meubels erin!’ is de slogan om het nieuwe jaar goed te beginnen.
“Daarom nodigen we graag belangstellenden uit eens een kijkje bij ons te komen nemen. Ook de nieuwe bewoners die een woon- of werkplek in onze gemeente hebben gevonden en zich oriënteren op de mogelijkheden. Bij Van der Linde Interieur vind je alles! Vloeren, raam- en wandbekleding, kasten op maat, complete slaapkamers en meubels. De interieuradviseurs en interieurarchitecten kunnen adviseren en meewerken aan het uitwerken van plannen; in 2D of 3D, van A tot Z en van zowel nieuw- als verbouw.”
Een aanrader: “Kom eens kijken en laat u verrassen. De koffie (en zaterdag de snert) staat klaar en advies is vrijblijvend.”
Let ook op de advertenties; vanaf de maand februari start een pvc vloeren actie!

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie