dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Politieberichten » Berkelse verdachte inbrekers van dak gehaald

Berkelse verdachte inbrekers van dak gehaald

Berkelse verdachte inbrekers van dak gehaald

Oss – De politie hield maandagochtend 7 januari drie verdachten aan in Oss. Dit nadat geprobeerd was in te breken in een woning van een appartementencomplex daar. Twee verdachten, beiden afkomstig uit Berkel en Rodenrijs, werden met een hoogwerker van het dak gehaald.

Bij de meldkamer van de politie kwam maandag in de vroege ochtend rond 01.45 uur een telefoontje binnen dat geprobeerd werd in te breken in een woning in Oss. De bewoonster hoorde gerommel bij de woning en toen ze uit het raam naar buiten keek stond ze oog in oog met een onbekende man. Agenten gingen direct naar de locatie toe en hielden op straat in een brandgang kort voor 02.00 uur een 22-jarige verdachte aan waarvan de woonplaats nog onbekend is. De agenten ontdekten dat de ruit van een woningdeur vernield was in het appartementencomplex. Voor zover bekend werd er niets gestolen.

Verdachten op het dak

Ook werden geluiden gehoord vanaf het dak van het appartementencomplex. Samen met buurtbewoners en met de hulp van de politiehelikopter troffen we nog twee verdachten aan op het dak van het gebouw. Dankzij de warmtebeelden van de helikopter werden de twee mannen van 26 en 28 jaar uit Berkel en Rodenrijs, al snel liggend op het dak gevonden. Met een hoogwerker van de brandweer werd het tweetal rond 03.00 uur naar beneden gehaald en aangehouden. In de omgeving vond de politie verschillende inbrekersmaterialen. Die zijn in beslag genomen. Het drietal zit vast voor verder onderzoek.

Check Also

Winkeldieven aangehouden

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 5 juni zijn in het centrum van Berkel twee winkeldieven …

Geef een reactie