dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Politiek » Meer beveiligers tijdens jaarwisseling

Meer beveiligers tijdens jaarwisseling

Lansingerland – Burgemeester Pieter van de Stadt maakte maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend meer beveiligers in te zetten rond de jaarwisseling. Dit naar aanleiding van het grote aantal vernielingen tijdens de jaarwisseling met name in Berkel Centrum. “Met meer ogen en oren op straat kan er beter preventief worden opgetreden tegen mogelijke overlast. Op die manier kan het aantal vernielingen in de gemeente worden verminderd”, aldus de burgemeester die zich ervan bewust is dat zijn wens om meer blauw op straat te krijgen door politieke keuzes in Den Haag niet haalbaar is. Afgelopen jaarwisseling waren al particuliere beveiligers ingehuurd, maar zij konden samen met politie ernstige vernielingen niet voorkomen.
Elders in deze krant is een interview met de burgemeester te lezen naar aanleiding van de vernielingen rond oud en nieuw in Lansingerland.

Check Also

Conceptvoorstel voor cultuurhuis Blok B

Lansingerland - Het college van b. en w. heeft de volgende stap gezet in de realisatie van een cultuurhuis in Berkel en Rodenrijs. Veel knipperende oranje lichten lijken in meerderheid op groen te springen, ook die van de Leefbaar 3B fractie. Of dat echt zo is zal blijken tijdens de bespreking in een gezamenlijke commissievergadering op 17 juni.

Geef een reactie