woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Leer bridgen

Leer bridgen

Lansingerland – De bridgeverenigingen BC Lansingerland en BC Sans Stress starten op 6 maart een bridgecursus. Deze cursus duurt 12 weken en is bedoeld voor beginnende bridgers. De kosten zijn € 90 voor 12 weken (inclusief lesmateriaal). Locatie is zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 te Berkel en Rodenrijs. Tijdstip: woensdag van 19.30 tot 22.30 uur.
Inschrijving kan plaatsvinden door naam en adres te mailen aan bridgecursuslansingerland@gmail.com.
Voor meer inlichtingen kan contact worden opgenomen met J. van den Berg via joopvdberg47@gmail.com of via tel. 06 – 34010337 en Elsbeth van Leeuwen via elpivanleeuwen@hotmail.com of via 06-55398004.

Check Also

Bouw Hof van Berkel van start

Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners ging vrijdagmiddag 21 juni de officiële eerste paal de grond in als start voor de bouw van Hof van Berkel. Het project bestaat uit een zeventiental woningen en ligt aan de Oostmeerlaan aan de rand van De Groenzoom.

Geef een reactie