maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Oliebollen bij Badmintonvereniging PIP

Oliebollen bij Badmintonvereniging PIP

Oliebollen bij Badmintonvereniging PIP

Berkel en Rodenrijs – Het eerste badmintontoernooi van 2019 bij BBV PIP is gespeeld. Tijdens het traditionele nieuwjaarstoernooi op 4 januari werd de jeugd getrakteerd op zelfgebakken oliebollen en genoten ze van (alcoholvrije) champagne. Winnaars van dit gezelligheidstoernooi waren Brycent, Ruben en Daphne. De senioren en oudere jeugdspelers speelden later op de avond. Met natuurlijk ook oliebollen. Het was weer gezellig en er werden veel partijtjes gespeeld. De winnaars van de vier poules waren Jim en Wesley , Marcel en Dylan, John en Maik en René en Fabiënne.
Ook zin om te badmintonnen? Meer info: www.bbvpip.nl.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie