woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Dansavond in ’t Web

Dansavond in ’t Web

Bleiswijk – Een avondje cultuur betekent niet per se een paar uur stilzitten. Daarom organiseert Theater ’t Web op 19 januari een dansavond met goede livemuziek. Doctor Bernard & The Swing Cats staat garant voor heerlijk oude swingmuziek. Theater ’t Web startte in december 2017 met een optreden van cabaretgroep Muziektheater LOS. Sindsdien programmeerde de organisatie veel cabaret, theater en muziek. Opvallend daarbij was het optreden van de West Coast Big Band & Orlando Milan, in januari 2018. Een bomvolle zaal danste toen op soulklassiekers, gespeeld door een enorme big band. Dansen op livemuziek valt blijkbaar in de smaak. Daarom besloot Theater ’t Web voortaan minimaal één keer per jaar – in januari – een avond met goede dansmuziek te programmeren.
Doctor Bernard & The Swing Cats is de beste Nederlandse swing jazz-formatie. Swing jazz is een populaire muziekstijl uit de vorige eeuw en is zeer dansbaar. Het optreden van Doctor Bernard & The Swing Cats start om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur). Kaarten zijn online te koop via www.theatertweb.nl en kosten € 15,- per stuk.

Check Also

Bouw Hof van Berkel van start

Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners ging vrijdagmiddag 21 juni de officiële eerste paal de grond in als start voor de bouw van Hof van Berkel. Het project bestaat uit een zeventiental woningen en ligt aan de Oostmeerlaan aan de rand van De Groenzoom.

Geef een reactie