woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » fbpost » De Kieviten zet kampioenen in de schijnwerpers

De Kieviten zet kampioenen in de schijnwerpers

De Kieviten zet kampioenen in de schijnwerpers

Bleiswijk – Voorzitter Robert Kuiperij van Atletiek- en wandelvereniging De Kieviten heette vrijdagavond 4 januari alle leden welkom die naar Ricky’s Sportsbar in Sporthal Rijneveen waren gekomen om met elkaar het nieuwe jaar goed te beginnen; met het uitreiken van de prijzen aan de kampioenen van de vereniging uit het net afgesloten jaar 2018.

Trees Borkus-Henskens

De voorzitter stond stil bij de vele ‘takken’ die De Kieviten onder haar vleugels heeft. Naast wandelen en hardlopen zijn dat marathontraining, opstart, restart en invorm (in de sportzaal) voor volwassenen en sportmogelijkheden voor de jeugd.
“De vereniging is al jaren stabiel met rond de vijfhonderd leden en de leden kunnen elke dag terecht bij een van de onderdelen. Hulde aan alle trainers die dit mede mogelijk maken! Tevens aan de actieve commissies zoals de wedstrijdcommissie die de wedstrijden door het jaar heen niet alleen organiseert, maar tevens de punten bijhoudt van de deelnemers. Ook de evenementencommissie die onder andere deze avonden de huldiging organiseert en niet te vergeten de materiaalcommissie. In 2018 hebben we als vereniging tevens twee grote projecten weten te realiseren: een nieuw computersysteem en een goede regeling voor de AVG. Maar we hebben helaas ook afscheid moeten nemen van Arie Bunnik; we missen de man die heel veel voor de club heeft betekend!”

Prestaties

Na de opening kreeg John Ammerlaan, voorzitter van de wedstrijdcommissie, de microfoon. “We sluiten een interessant jaar af en doen dat zoals elk jaar met de uitreiking van prijzen aan kampioenen, maar ook aan andere leden die prestaties verrichtten.” Hierna nodigde hij ze een voor een per categorie uit naar voren te komen.
Clubkampioen (medaille): Meisjes pupillen Olivia Vernooij, junioren DC Rosa Eland, junioren BA Noëmie Pannekoek. Jongens pupillen Stan Winter, junioren DC Nick van der Steldt, junioren BA Frank van Schie. Dames VSR Brigitte van Buuren, V35 Monique Smith, V45 Tineke Stolk, V55 Greet van Rijn. Heren MSR Matthijs van der Beek, M35 Harmen den Boer, M45 Jack van Schie, M55 Willem van der Kooij, M65 Hans van Rieven. Algemeen clubkampioen (wissel- en herinneringsbeker): Meisjes Rosa Eland, Jongens Frank van Schie, Dames Monique Smith, Heren Harmen den Boer. Progressiebeker (wissel- en herinneringsbeker): Meisjes Rosa Eland (4 PR’s), Jongens Thijs van den Berg (5 PR’s), Senioren Petra Berkelaar (5 PR’s).
Clubrecords (glazen standaard, gegraveerd): Gijs Laukens 200m 25.00 sec. (14-05-2018), Noëmie Pannekoek 100m 13.57 sec. (14-05-2018). Alle wedstrijden gelopen (cadeaubon): Senioren Hans van Rieven, Marco Medendorp, Raymond Zwarteveld, Petra Berkelaar. Jeugd Nick van der Steldt, Thijs van den Berg, Rosa Eland, Tim van der Steldt.

Check Also

Dagorkest Vlietstreek vermaakt ouderen

Bleiswijk - Gezien de leeftijd van de meeste aanwezigen in De Leeuwerik gingen zaterdag 12 oktober de beentjes niet van de vloer tijdens het concert van Dagorkest Vlietstreek, maar veel bezoekers bewogen wel op hun stoel mee op de muziek.

Geef een reactie