woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Bridgeclub zoekt leider

Bridgeclub zoekt leider

Bleiswijk – Met ingang van het nieuwe bridgeseizoen is de huidige organisator Leo Waterreus op zoek naar bridgers die de algehele leiding van de Dinsdagmiddagbridge in De Leeuwerik van hem willen overnemen. Deze club is niet aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond, maar een activiteit van ontmoetingscentrum De Leeuwerik te Bleiswijk. De club heeft een licentie bij Bridge Itt, het computerprogramma waarin het ledenbestand, de zittingen en de competitie worden bijgehouden. Er zijn ongeveer 100 leden en de club is actief sinds 25 jaar.
Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Leo Waterreus via mail: waterreus.82@kpnmail.nl of bel 06 – 105 142 63.

Check Also

Bouw Hof van Berkel van start

Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners ging vrijdagmiddag 21 juni de officiële eerste paal de grond in als start voor de bouw van Hof van Berkel. Het project bestaat uit een zeventiental woningen en ligt aan de Oostmeerlaan aan de rand van De Groenzoom.

Geef een reactie