woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Sponsordiner restauratie r.k. kerk

Sponsordiner restauratie r.k. kerk

Berkel en Rodenrijs – Op vrijdag 8 februari organiseert de Vriendenstichting van de r.k. kerk aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs voor de vijfde keer een sponsordiner bij zalencentrum t Manneke, Leeweg 33. De opbrengst van de avond gaat naar de restauratie van het monumentale gebouw.
De grote restauratie is recent afgerond, maar de acties voor de financiering ervan gaan gewoon door. Ook de leningen die voor het herstel nodig waren, moeten nog worden afgelost. Naast de jaarlijkse grote kerkveiling is er weer een sponsordiner. Het wordt een gezellige avond met verrassende gerechten, een spannende loterij en muzikale intermezzo’s van Leanne de Roo, jong muzikaal talent uit Berkel en Rodenrijs.
De prijs per couvert is € 75,- waarbij ook twee drankjes zijn inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera van der Poel of na overmaking van € 75,- p.p. op NL47RABO0307444007 t.n.v. Stichting Vrienden van het Kerkgebouw OLV Geboorte te Berkel en Rodenrijs onder vermelding van naam en adres. De kaarten worden dan thuisbezorgd.
Het sponsordiner is een van de vele activiteiten die de Vriendenstichting organiseert voor behoud van het karakteristieke gebouw. Zo is er zondag 17 februari een concert van het Alphens Kozakkenkoor met de vermaarde Nigun Klezmer Band in de kerk. Actuele informatie is te vinden op www.vijfvoor12.nl.

Check Also

Bouw Hof van Berkel van start

Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners ging vrijdagmiddag 21 juni de officiële eerste paal de grond in als start voor de bouw van Hof van Berkel. Het project bestaat uit een zeventiental woningen en ligt aan de Oostmeerlaan aan de rand van De Groenzoom.

Geef een reactie