dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Soccer Boys jeugd begint jaar met toernooi

Soccer Boys jeugd begint jaar met toernooi

Soccer Boys jeugd begint jaar met toernooi

Bleiswijk – Woensdag 2 en donderdag 3 januari was sporthal Rijneveen het decor voor het Soccer Boys ouder-kind toernooi. Voor het derde jaar op rij gingen ruim 150 kinderen de strijd aan met hun ouders of teamgenootjes tijdens een onderlinge wedstrijd.

Na het uitwisselen van goede wensen voor het nieuwe jaar mocht de JO7 jeugd hun pas geleerde technieken in de praktijk brengen en werd er behoorlijk op los gescoord. Daarna volgden de JO8 en JO9 kinderen. Iedereen werd enthousiast aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s die een kijkje kwamen nemen. Er werd naar hartelust gespeeld en de hoofden liepen snel rood aan. Dankzij een aantal enthousiaste sponsoren konden de kinderen hun verbruikte energie weer opladen met drinken, patat en ijs.
Op de tweede dag werd begonnen met de oudere jeugd en mochten de JO10 en JO11 de dag afsluiten. Twee dagen feest met uiteindelijk allemaal winnaars, omdat er niet om prijzen werd gespeeld maar voor het plezier. Nu op naar het laatste deel van de competitie die over een paar weken weer gaat beginnen.

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie