dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Klassieke middagconcerten duo Bianca & Kate

Klassieke middagconcerten duo Bianca & Kate

Klassieke middagconcerten duo Bianca & Kate

Berkel en Rodenrijs – De muzikale Lansingerlanders Bianca de Vrind-Zegers en Kate Yunyoung Kang hebben na succesvolle optredens vorig jaar twee concerten gepland in zalencentrum t Manneke, Leeweg 33 te Berkel en Rodenrijs. Bianca bespeelt de dwarsfluit en Kate de piano en in deze combinatie begeleiden zij diverse koren.

Bianca en Kate geven regelmatig benefietconcerten in kerken, buurthuizen en verzorgingshuizen in en buiten de regio. Vorig jaar was het concert met de titel ‘Let there be light’ een groot succes in Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs. Tijdens dit concert werd de muziek begeleid door beelden van een natuurfotograaf.
Het eerste concert wat de dames dit jaar zullen geven in zaal De Dorsvloer van t Manneke vindt plaats op zaterdag 26 januari. Op het programma staan stukken van onder andere Debussy en Reinecke. Aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur. Entreekosten zijn € 10,- inclusief een consumptie in de pauze.
Op 30 maart spelen zij een tweede concert in t Manneke, aanvang 15.00 uur. Dan staan Doppler en Monti in een bewerking voor fluit en piano op het programma. Ook dan is de entreeprijs € 10,-.
Voor meer informatie of reserveren kan men de website www.biancadevrind.nl bezoeken.

Check Also

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. …

Geef een reactie