dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Zang en muziek in Dorpskerk Bleiswijk

Zang en muziek in Dorpskerk Bleiswijk

Zang en muziek in Dorpskerk Bleiswijk

Bleiswijk – Op zaterdag 19 januari organiseert de stichting Vrienden van de Dorpskerk een concert in de Bleiswijkse dorpskerk. Medewerking wordt verleend door Musica Sororum en het damesensemble Joyfull Voices onder leiding van Jan Segers. Panfluitiste Jolanda van de Wege en op orgel Jan Teeuw laten ook van zien horen. Aanvang 19.30 uur, de kerkdeuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis, er wordt wel een collecte bij het verlaten va de kerk gehouden. Foto: iGo.

Check Also

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. …

Geef een reactie