dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Open tafeltennistoernooi bij Combat

Open tafeltennistoernooi bij Combat

Lansingerland – Tafeltennisvereniging Combat organiseert op vrijdag 18 januari het tweede Open Lansingerlandse tafeltennistoernooi. Na het succes van vorig jaar wil de vereniging hier graag een traditie van maken. Een uniek toernooi voor zowel ervaren tafeltennissers als onervaren of beginnende spelers.
De minder ervaren spelers kunnen op een laagdrempelige manier tegen anderen spelen en zodoende kennismaken met de sport. De ervaren spelers kunnen onderling uitmaken wie winnaar wordt van deze editie van het Open Lansingerlandse tafeltennistoernooi. Albert van Beek, de winnaar van de eerste editie, staat al op de deelnemerslijst om zijn titel te verdedigen. Op de website www.ttvcombat.nl en op de facebookpagina van Combat staat meer informatie. Inschrijven/informatie: mail naar opentoernooi@ttvcombat.nl.
De vereniging speelt in de sportzaal bij de Anne Frankschool aan het Kievietspad 1 te Bleiswijk en is geopend vanaf 19.30 uur op de woensdag- en vrijdagavonden. Wilt u een keer komen spelen, dan bent u van harte welkom en voor het toernooi kan er nog worden geoefend op woensdag 9 en woensdag 16 januari.

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie