maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Expositie Toos van der Hoeven

Expositie Toos van der Hoeven

Expositie Toos van der Hoeven

Bleiswijk – In de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs is tot en met eind februari een expositie van Toos van der Hoeven te zien. Toos schildert sinds 35 jaar, waarvan al meer dan 20 jaar met heel veel plezier bij de kunstschilder Piet Kouwenhoven in Bleiswijk. Daar heeft ze ontdekt dat beweging het meest gelieve onderwerp is dat ze schildert en dit benadert ze op verschillende manieren, waarbij ze graag haar fantasie te loop laat gaan. Naast het schilderen van bewegingen maakt Toos ook regelmatig uitstapjes naar andere onderwerpen, zoals dierenportretten, skylines en dikke-dames, maar komt ze toch steeds weer terug naar het uiten van beweging via structuren en personen.

Check Also

Nationale Modderdag

Nationale Modderdag Bleiswijk – Op 28 juni was het landelijke Modderdag. Tijdens Modderdag ontdekken kinderen …

Geef een reactie