woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Expositie Toos van der Hoeven

Expositie Toos van der Hoeven

Expositie Toos van der Hoeven

Bleiswijk – In de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs is tot en met eind februari een expositie van Toos van der Hoeven te zien. Toos schildert sinds 35 jaar, waarvan al meer dan 20 jaar met heel veel plezier bij de kunstschilder Piet Kouwenhoven in Bleiswijk. Daar heeft ze ontdekt dat beweging het meest gelieve onderwerp is dat ze schildert en dit benadert ze op verschillende manieren, waarbij ze graag haar fantasie te loop laat gaan. Naast het schilderen van bewegingen maakt Toos ook regelmatig uitstapjes naar andere onderwerpen, zoals dierenportretten, skylines en dikke-dames, maar komt ze toch steeds weer terug naar het uiten van beweging via structuren en personen.

Check Also

Aanpak rotondes Klapwijkseweg en Boterdorpseweg

De komende twee jaar voert KWS Infra werkzaamheden uit om de rotondes op de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. De werkzaamheden aan de eerste twee rotondes (Randweg-West en Oudelandselaan) zijn afgerond. Dit jaar nog zijn de rotondes aan de Tobias Asserlaan en de Oostmeerlaan aan de beurt. In 2020 volgen de rotondes van Weg ##+## Land, Raadhuislaan en Rodenrijseweg.

Geef een reactie