maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Lezersschrijven » Pluim

Pluim

Ik had door omstandigheden (operatie) klossen onder het bed geplaatst. Dit is echter fout gegaan en de bodem van het bed en de constructie waren compleet kapot. ik zat met een groot probleem: de Vegro kon niks, eigen schuld, de verzekering (w.a.) kon niks, eigen schuld, de winkel waar het bed was gekocht kon niks, eigen schuld.
Maar wat moet je dan: net geopereerd, niet mobiel genoeg om zelf maatregelen te nemen en financieel zeer beperkt.
Welzijn Lansingerland! Ik werd fantastisch geholpen door de klussendienst. Ik legde mijn probleem voor en diezelfde dag is mijn probleem (tijdelijk) opgelost. Super van Welzijn Lansingerland. Van mij krijgt men een dikke pluim!
Evenals 3B Wonen die mij fantastisch helpt nu ik minder mobiel ben. De woonomgeving wordt aangepast zodat ik toch uit de voeten kan. En huisartspraktijk Hueting/Backer, één telefoontje en je probleem, groot of klein wordt opgelost.
Een opsomming van hoe iemand kan tobben, maar voor wie de problemen simpel en fijn kunnen worden opgelost.
Daar kunnen de gemeente Langsingerland en de thuiszorgwinkel wellicht over nadenken. Men moet zo snel mogelijk naar huis na een ingreep. Ouderen en mensen moeten zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Dat is mooi, maar achter een casus zit soms veel getob thuis en dan geven degenen geen gehoor.

Bianca van Duinen
Lansingerland

Check Also

Oproep: stop de houtkap!

Bent u ook verontrust en verontwaardigd over de almaar aanhoudende bomenkap in onze gemeente? Ik …

Geef een reactie